Pentujen ollessa 7 viikon ikäisiä kävivät isä Warma, velipuoli Arwo, siskopuoli Fiona sekä Carmen omistajineen kylässä pentuja katsomassa. Samalla ne pennunottajat, jotka eivät vielä olleet Warmaa nähneet, pääsivät sitä tapaamaan.

Warma suhtautui pentuihin hienosti. Ei se niistä juuri kiinnostunut ollut, mutta ei osoittanut minkäänlaista vihaisuutta edes lähelleen tulleita pentuja kohtaan. Warmoin ottein herrasmies käyttäytyi.

Fiona-parka joutui Artistin käsittelyyn, optimistinen pentu päätti yrittää josko tämän nartun nisistä heruisi maitoa. Ei herunut, mutta Fiona antoi kiltisti pojan yrittää :D

Reilun 7 viikon iässä pennut joutuivat toistamiseen eläinlääkäriin, tällä kertaa silmätarkastusta varten. Silmätarkastuksen suoritti Per Axelsson. Pennut käyttäytyivät koko reissun ajan todella reippaasti. Odotushuoneessa pennut majailivat häkissään, eivätkä olleet moksiskaan kuulemistaan äänistä tai näkemistään toisista koirista ja ihmisistä. Ja kiltisti kaikki antoivat silmänsä tutkia. Aapelilla todettiin PPM, mutta muilla silmissä ei ollut mitään poikkeavaa. PPM:kin merkattiin merkityksettömäksi, ei siis vaikutusta näkökykyyn tms.

Tänne se kamera!

Kumpi voittaa?

Heruisko? Artisti Fionan kimpussa

Taitaa olla Asteriksi. Tinjan lelut ovat kelvanneet pennuille mainiosti :D

Ai jai... Kielipusu :)

Alavari miettii olihan tämä ihan luvallista...

Ai miksi suuri osa pennuista otetuista kuvista on tärähtäneitä?