Pennut saivat eilen mikrosirut. Ensimmäinen automatka meni hienosti, muutaman kerran joku pennuista haukahti, mutta mitään pelokasta vikinää ei kuulunut. Kuuma pennuilla taisi autossa tulla, mutta onneksi matka oli lyhyt. Kaikki olivat eläinlääkäriasemalla todella reippaita. Pennut pääsivät seikkailemaan tutkimushuoneeseen vuoroaan odotellessaan ja heti häkin oven auettua ne lähtivätkin valloittamaan huonetta hännät pystyssä ja maistelemaan kaikkea. Aikansa touhuttuaan ne kävivät nukkumaan pitkin poikin huonetta. Eläinlääkärintarkastus ja mikrosirun laittokin sujuivat mallikkaasti. Ensimmäinen poika ei sanonut mitään, muut vähän vinkaisivat. Heti sirun laiton jälkeen jokainen pentu jatkoi reippailuaan, eikä kukaan näyttänyt olevan moksiskaan moisesta toimenpiteestä.

Pennut eivät tee enää isompia tarpeitaan pentulaatikkoon, ja aamuyöstä usein joku pennuista tai useampi herättääkin meidät päästämään ne pois laatikosta tarpeilleen. Nyt olenkin alkanut jo pitää pentulaatikkoa auki öisinkin, alkuun pidin pennut öisin laatikossa. Ja itse asiassa, eivät ne 40cm laatikon reunat enää tunnu pentuja pitelevänkään, vaan muutama pentu on jo päässyt reunan yli. Melkoisen ketteriä kavereita :)

Nyt kun ilmakin on hieman viilentynyt, viettävät pennut enemmän aikaa ulkona. Ja kyllä siellä pentuaitauksessa käykin melkoinen kuhina. Pennut ovat kyllä todella vauhdikkaita ja leikkisiä. Juoksentelevat, leikkivät ja painivat. Muutama poika kyllä lähes päivittäin oikein tappeleekin - taitavat testailla taitojaan ja asemaansa ryhmässä.

Pennut ovat saaneet myös nimensä, saanen esitellä A-pentueen 5,5-viikkoiskuvien kera. Ei ole pentujen seisotuskuvien ottaminen helppoa :D Onneksi on digiaika!

1. poika eli Alaku

2.poika eli Artisti

3.poika eli Asteriksi

4.poika eli Aapeli

5.poika eli Alavari

1.tyttö eli Aimievai

2.tyttö eli Akka