En sitten eilen lupauksestani huolimatta ehtinytkään päivittämään.

 

Pennut siis syntyivät lauantaina 12.6. Kaikki meni hyvin, ja Mila toimi hienosti mammana. Se alkoi heti kunkin pennun synnyttyä repiä kalvoja ja nuolla pentua puhtaaksi.

Ensimmäinen pentu, uros, syntyi 16:41 ja painoi 335g

2., uros. 16:49, 240g

3., uros, 17:26, 297g

4., narttu, 17:42, 224g

5., uros, 19:20, 306g

6., uros, 20:13, 327g

7., narttu, 21:25, 235g

 

Kaikki pennut ovat ruskeita, tuleeko niistä sitten suklaanruskeita vai punaisia, jää nähtäväksi. Muutama on selvästi tummemman sävyisiä, pari taas selvästi vaaleampia.

 

Mila on alusta asti imettänyt pentuja hienosti, makoilee aloillaan ja antaa pentujen imeä. Lauantaina ja sunnuntaina Milaa oli vaikea saada ulos ollenkaan, vaan minun piti nostaa se pois pentulaatikosta ennen kuin se suostui ulos. Tänään se on lähtenyt jo hihnalla avustettuna. Ulkona Mila tekee tarpeensa pikapikaa ja kiskoo heti takaisin sisään, ovella sillä on jo hätä ja sisään päästyään ryntää se vauhdilla tarkistamaan pentulaatikon sisällön. Mila on syönyt ja juonut hyvin ja tissitkin ovat selvästi kasvaneet.

 

Pennut ovat lähteneet kasvuun. Ensimmäisen vuorokauden aikana osan pennuista paino laski hieman, etenkin isommilla pojilla. Nyt on kuitenkin kaikkien paino jo selvästi yli syntymäpainon. Maitoa nähtävästi siis tulee.

 Tässäpä nyt muutamia kuvia. Kuvia on kyllä tullut otettua, ja eiköhän niitä tule tänne vähitellen latailtua enemmänkin. Tää mun netti on vain ärsyttävän hidas lataamaan kuvia tänne (johtuneeko vuodatuksesta vai mun netistä?).

  Ekat pojat tissillä

 Mila-mamma hoitaa tuoreinta pullaa :)

 

Tankkausta

 

 

Uni tuli

 

 

Tässä me nyt kaikki ollaan, pikkupossut rivissä

 

Joku pojista

 

Pikkupikku varpaat

 

Äipän jalka ja pienen jalka

Mami ja kaksipäiväiset pennut