Mila on joko vahvasti valeraskaana, tai sitten tiine :)

Ulkoisesti ei neidissä vielä näy mitään, mutta rauhoittunut se on jo. Tokotreeneissä Mila kävi tauolla ihan itsekseen lököttelemään ja katselemaan kaukaisuuteen, normaalisti treeneissä se on koko ajan tuntunut olevan tekemistä odottavassa tilassa. Kyllä se nytkin ihan innolla teki ja oli mukana, mutta rauhoittui huomattavasti normaalia nopeammin kun mitään ei tehty.

Eilen otin Milan mukaan agilitytreeneihinkin ja tein sen kanssa pientä mukavaa pätkää. Suoraa ja vähän kaarretta oikein minimini hypyillä. Tehdessä siitä löytyi virtaa, joskin se tuntui normaalia kuuliaisemmalta ja vähemmän sinkoavalta. Agilityssäkin se jäi lähelle odottelemaan kun neuvottelin koutsin kanssa - normaalistihan se lähtee painamaan pitkin kenttää ja touhuaa omiaan.

Kotonakin Mila tuntuu lepäilevän normaalia enemmän, eikä välttämättä ole aina ensimmäisenä ovella ulos lähdössä. Ja hellyydenkipäkin se on ollut.

Joko se on valeraskas tai tiine, tai sitten minä vain kuvittelen... :D

Ensi viikon tiistaina menemme ultraan, ja silloin saadaan tietää tulevan kesän ohjelma - pentuja vai treeniä, toivottavasti ensin mainittua :D