No niin. Nyt on kelpien siemenet kylvetty.

Ensimmäistä kertaa kävimme tapaamassa Warmaa jo viime viikonloppuna. Silloin Mila alkoi tyrkyttää itseään Dinolle ja päivät kotona sujuivatkin seksileikkien parissa. Dino on siis leikattu, eikä muutenkaan enää mitenkään erityisen seksuaalinen, mutta näköjään vielä vanhoillakin päivillään intoutui yrittämään. Warmalle Mila ei vielä tarjoutunut, vaan antoi kyllä hammasta jos poju liian lähelle tunkeutui. Eikä Warmakaan ollut kovin innokas Milan perään. Viikon sisään kävimme useampaan kertaan treffeillä, mutta homma ei näyttänyt edistyvän, vaikka meillä kotona koirilla olikin melkoisen kiihkeää.

Torstaina Dinon kiinnostus Milaa kohtaan oli jo hieman laantunut, mutta Warmalle Mila alkoi osoittaa suostuvaisuuden merkkejä. Warmankin kiinnostus oli herännyt ja tunnin treffien jälkeen saatiin ensimmäinen astutus onnistumaan, vaikka Mila ei täysin innokkaalta touhuun vielä vaikuttanutkaan. Mila kuitenkin rauhoittui tilanteeseen ja nalkkiinkin koirat jäivät.

Eilen, 16.4. kävimme taas treffaamassa Warmaa ja tällä kertaa homma olikin huomattavasti nopeampi. Mila oli innokas jo heti Warman nähdessään ja tapaamisesta varmaan n. 5 minuutin kuluttua Warma oli jo Milan selässä. Taisivat tuumata että ei sitä räntäsateessa viitsi turhaan hengailla - nopeasti vain hommat valmiiksi ja kotiin :)

Sen verran kipakasti Mila Warmaakin alkuun treffeillä kohteli, että olisi saattanut ensikertalaiselta urokselta homma jäädä suorittamatta. Warma osasi suhtautua nartun irvistelyihin lunkisti ja hätkähtämättä. Loppua kohti alkoi sitten Milakin jo lämmetä.

Pitkälle nuo tärppipäivät näköjään venyivät, astutukset siis 18. ja 19. juoksupäivä. Meinasi kyllä jo itsellä välillä usko loppua :D Mutta nyt on siis siemenet kylvetty ja  vain odotellaan itämistä. Jos kaikki menee hyvin ja taimia saadaan, pitäisi niiden putkahtaa maailmaan kesäkuun puolenvälin tienoilla, vko 24 ja luovutuksessa nappulat olisivat elokuun alussa, vko 31.